Ons team

Iris

De omgeving om ons heen verandert in een snel tempo. Onze cliënten door een persoonlijke benadering op een efficiënte manier ontzorgen op administratief, fiscaal en financieel gebied, daar leg ik mijn acc(-c)ent!

Paul

Mijn uitdaging is een toegevoegde waarde hebben voor de ondernemers en particulieren waarvoor wij werkzaamheden verrichten.
Deze toegevoegde waarde komt onder andere tot uiting bij het fiscaal plannen en begeleiden van zakelijke en persoonlijke keuzes en ontwikkelingen.

Wim

De ervaring opgedaan in zowel accountancy als bedrijfsleven gebruik ik om onze cliënten te adviseren op zowel financieel als fiscaal gebied. Ik ben klantgericht, enthousiast en gemotiveerd, wil een betrouwbare sparringpartner zijn voor zowel ondernemers als particulieren.

Brenda

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Acc-Cent. Naast diverse baliewerkzaamheden ben ik sterk in het verwerken van allerlei financiële administraties, het verrichten van BTW aangiften, opstellen tussentijdse cijfers en voorbereiden van jaarrekeningen. Ik werk drie dagen per week bij Acc-Cent en dat doe ik met veel plezier.

 

Pauline

Uw administratie vertelt mij een verhaal. Aan mij is de taak om logisch na te denken om dit verhaal compleet te maken.
De jaarrekening is de conclusie waarin alles samenkomt.
Verder gebruik ik mijn kennis en ervaring bij de loonadministratie.

 

Claudia

Ik vind het fijn u te kunnen ontzorgen met de administratie, zodat u tijd overhoudt voor de zaken die u liever doet; ondernemen. Zelf heb ik 20 jaar een bedrijf mogen runnen samen met mijn partner. Hierdoor kan ik mij als geen ander inbeelden welke zaken er komen kijken bij een onderneming. Mijn focus ligt bij financiële administraties en de salarisadministratie.

Mirjam

Naast het bieden van ondersteuning bij diverse administraties richt ik me voornamelijk op facilitaire zaken en marketing activiteiten zodat alles op dat gebied vloeiend verloopt. Ik ben een regelaar en krijg energie van de juiste verbindingen leggen. Ik werk (naast dat ik mijn eigen bedrijf heb) 1 dag in de week bij Acc-Cent als spin in het web.

Scroll naar boven